Vind je deze pagina interessant?
Deel deze op

Share
Tweet

Huwelijk toespraak Vader 3

Deze huwelijk speech werd in gezonden door onbekend, toegevoegd op 2024-02-19 11:19:23

Beste vrienden, familie en geëerde gasten,

Wat een ongelooflijk voorrecht is het voor mij om hier te staan als de vader van [naam bruid], en om deze bijzondere dag met jullie allen te mogen delen. Het is een dag van vreugde, liefde en verbinding, en ik voel me gezegend om getuige te zijn van het samenkomen van twee zielen die elkaar hebben gevonden in de magie van de liefde.

Vandaag kijk ik terug op de reis die mijn dochter heeft afgelegd, van een klein meisje met grote dromen tot de prachtige vrouw die ze vandaag is. [Naam bruid], je hebt mijn hart altijd gevuld met trots en vreugde, en nu zie ik je hier staan, stralend in liefde en klaar om een nieuw hoofdstuk in je leven te beginnen met [naam bruidegom].

Aan [naam bruidegom], wil ik zeggen dat ik jullie liefde zie als een kostbaar geschenk. Jullie hebben samen gelachen, gehuild en elkaars hand vastgehouden in de stormen van het leven. Vandaag staan jullie hier, niet alleen als individuen, maar als een krachtig duo dat bereid is om samen de reis van het huwelijk aan te gaan. Ik verwelkom je met open armen in onze familie en ben ervan overtuigd dat jullie samen een leven vol liefde, begrip en avontuur zullen creëren.

Aan al onze vrienden en familieleden die hier zijn, wil ik mijn oprechte dank uitspreken. Jullie aanwezigheid maakt deze dag nog specialer en jullie steun en liefde zijn ons dierbaar.

Laten we een toost uitbrengen op [naam bruid] en [naam bruidegom], op hun liefde die vandaag wordt verzegeld en op de mooie reis die voor hen ligt. Moge jullie huwelijk gevuld zijn met liefde, geluk en ontelbare bijzondere momenten.

Proost op de liefde en op een schitterende toekomst voor [naam bruid] en [naam bruidegom]!

Dank jullie wel.

Terug naar het overzicht van de huwelijk speeches.