Vind je deze pagina interessant?
Deel deze op

Share
Tweet

Huwelijk toespraak Moeder 1

Deze huwelijk speech werd in gezonden door onbekend, toegevoegd op 2024-02-19 11:11:17

Dames en heren,

Vanavond sta ik hier met een hart vol emoties, omringd door geliefden, om te spreken als de moeder van de bruidegom. Het is een eerlijke emotie om deze woorden te delen terwijl we getuige zijn van het samensmelten van twee zielen in liefde en verbintenis.

Ten eerste wil ik mijn diepste dank uitspreken aan iedereen die hier aanwezig is om dit speciale moment met ons te vieren. Jullie brengen een unieke energie en liefde naar deze ruimte, en het maakt deze dag nog specialer.

Aan mijn zoon, [naam bruidegom], herinner ik me nog de tijd dat je als klein jongetje door het huis rende, vol energie en levenslust. Nu zie ik je hier staan als een man, klaar om een nieuw hoofdstuk van je leven te beginnen met de liefde van je leven, [naam bruid]. Het is ontroerend om te zien hoe je bent gegroeid en hoe je liefdevol je eigen weg hebt gevonden.

[Naam bruid], vandaag verwelkomen we jou in onze familie met open armen. Ik zie de liefde tussen jou en mijn zoon, en het vervult mijn hart met vreugde en geruststelling. Jullie twee vullen elkaar op prachtige manieren aan, en ik ben ervan overtuigd dat jullie samen een leven vol geluk en liefde zullen creƫren.

Aan onze uitgebreide familie en vrienden, dank jullie wel voor het delen van deze vreugdevolle dag met ons. Jullie aanwezigheid maakt het feest compleet.

Laten we een toost uitbrengen op de liefde die we vandaag vieren, op nieuwe beginnen en op een toekomst vol geluk voor [naam bruidegom] en [naam bruid]. Moge jullie liefde eeuwig bloeien en mogen jullie samen genieten van alle kostbare momenten die het leven te bieden heeft.

Proost op liefde, geluk en een prachtige toekomst voor het pasgetrouwde paar!

Dank jullie wel.

Terug naar het overzicht van de huwelijk speeches.