Vind je deze pagina interessant?
Deel deze op

Share
Tweet

Huwelijk: Een viering van de liefde

Deze huwelijk speech werd in gezonden door onbekend, toegevoegd op 2024-02-19 11:02:56

Beste vrienden, familie en geliefden,

Goedenavond. Vandaag sta ik hier, omringd door degenen die het dichtst bij ons staan, met een hart vol dankbaarheid en opwinding. Het is een eer om als bruidegom deze woorden met jullie te delen op deze onvergetelijke dag.

Allereerst wil ik mijn diepste waardering uitspreken voor de liefdevolle steun van iedereen hier aanwezig. Jullie aanwezigheid maakt deze dag nog specialer en betekenisvoller. Mijn hart is gevuld met dankbaarheid voor de warmte en genegenheid die jullie ons altijd hebben geschonken.

Vandaag is niet alleen een viering van de liefde tussen [naam bruid] en mij, maar ook een moment van reflectie op de reis die ons hier heeft gebracht. [Naam bruid], mijn liefste, jij bent het stralende middelpunt van mijn geluk, de glimlach die mijn dagen verlicht en het kloppende hart van ons samenzijn. Vandaag, voor al onze geliefden, beloof ik plechtig om elke dag met jou te delen, in voor- en tegenspoed, en om jou te ondersteunen in jouw dromen en ambities.

Onze liefde is als een prachtige symfonie, met elke noot vertellend over onze reis samen. We hebben samen gelachen, gehuild, en door alle ups en downs zijn we sterker geworden. En nu, te midden van de liefde van onze dierbaren, staan we hier om een nieuw hoofdstuk te beginnen.

Aan mijn ouders, schoonouders, familie en vrienden, bedankt voor jullie onvoorwaardelijke steun en liefde. Zonder jullie zou deze dag niet zo bijzonder zijn.

Laten we samen een toost uitbrengen op de liefde, op vriendschap en op de mooie reis die voor ons ligt. Moge ons huwelijk gevuld zijn met avonturen, groei, en bovenal, liefde die blijft groeien.

Proost op de liefde en op een leven vol gedeelde gelukkige momenten!

Dank jullie wel.

Terug naar het overzicht van de huwelijk speeches.