Vind je deze pagina interessant?
Deel deze op

Share
Tweet

Huwelijk: Een prachtige dag

Deze huwelijk speech werd in gezonden door onbekend, toegevoegd op 2024-02-19 11:02:56

Dames en heren, familie en vrienden,

Goedenavond en hartelijk welkom op deze prachtige dag van liefde en verbinding. Het is een eer voor mij om hier te staan als jullie bruid en omringd te worden door zoveel geliefden die deze speciale gelegenheid met ons delen.

Vandaag is niet zomaar een dag; het is de dag waarop twee zielen samenkomen om een nieuw hoofdstuk van hun leven te beginnen. Een dag vol vreugde, liefde en beloften voor de toekomst. En ik voel me ongelooflijk gezegend dat ik dit mag delen met mijn liefdevolle partner en met jullie, onze dierbare gasten.

Ten eerste wil ik mijn diepste dank uitspreken aan onze families en vrienden die hier zijn om ons te steunen. Jullie aanwezigheid maakt deze dag extra speciaal en betekenisvol. Samen vormen jullie de kern van ons leven, en we zijn dankbaar voor de onvoorwaardelijke liefde en steun die we van jullie ontvangen.

Aan mijn partner, mijn geliefde, wil ik zeggen dat het een ongelooflijke reis is geweest om hier te komen. Samen hebben we gelachen, gehuild, en zijn we elkaars groeiende kracht geweest. Vandaag beloven we elkaar lief te hebben in goede en slechte tijden, in gezondheid en ziekte, en alle uitdagingen die het leven ons zal brengen. Ik kijk ernaar uit om samen met jou verder te bouwen aan een leven vol avonturen, steunend op wederzijds respect, begrip en liefde.

Laten we niet vergeten dat een huwelijk niet alleen draait om twee individuen, maar om twee families die samenkomen en om een gemeenschap van vrienden die ons ondersteunen. Ik hoop dat we samen kunnen groeien, delen en lachen, niet alleen vandaag, maar in de vele jaren die voor ons liggen.

Dus laten we proosten op liefde, vriendschap en de prachtige toekomst die voor ons ligt. Moge deze dag het begin zijn van een levenslange reis vol geluk, begrip en onvoorwaardelijke liefde. Dank jullie wel voor jullie aanwezigheid en voor het delen van deze speciale dag met ons.

Proost op de liefde en op ons nieuwe leven samen!

Dank u wel.

Terug naar het overzicht van de huwelijk speeches.