Vind je deze pagina interessant?
Deel deze op

Share
Tweet

Huwelijk: Betoverende avond

Deze huwelijk speech werd in gezonden door onbekend, toegevoegd op 2024-02-19 11:02:56

Lieve vrienden, familie en dierbaren,

Wat een betoverende avond is het, omringd door de warmte van jullie liefde en aanwezigheid. Ik sta hier met een hart dat overloopt van geluk, omringd door de mensen die mijn leven zo bijzonder maken. Het voelt als een sprookje, maar dan één die ik deel met de meest geweldige persoon die ik ooit heb ontmoet.

Aan mijn liefste, mijn metgezel in dit avontuur van het leven, wil ik zeggen dat jouw liefde mijn wereld heeft veranderd op manieren die ik nooit had kunnen voorzien. Je bent mijn steunpilaar, mijn metgezel, en vandaag beloven we elkaar eeuwige liefde te geven. Onze reis tot nu toe is gevuld met herinneringen die mijn hart doen zingen, en ik kan niet wachten om nog meer van deze prachtige momenten met jou te delen.

Vandaag beloven we niet alleen lief te hebben, maar ook te koesteren. In jou heb ik mijn beste vriend gevonden, mijn zielsverwant, en ik kijk ernaar uit om samen te groeien, te lachen en elkaar te inspireren. Moge ons huwelijk een avontuur zijn vol passie, begrip en vooral, onvoorwaardelijke liefde.

Aan onze families en vrienden, jullie zijn niet alleen getuigen van onze liefde, maar ook de bouwstenen van ons geluk. Dankbaar ben ik voor de steun die jullie ons hebben gegeven en voor de liefde die jullie in ons leven hebben gebracht.

Laten we samen een toost uitbrengen op de liefde die ons hier heeft gebracht en op de toekomst die voor ons ligt. Moge onze harten blijven kloppen als één, in de vreugde en de uitdagingen die het leven ons zal brengen.

Dank jullie wel voor het delen van deze magische dag met ons. Op de liefde!

Cheers!

Terug naar het overzicht van de huwelijk speeches.